Samenwerken

Wil je samenwerken met Samengetest? Vul het onderstaande formulier in!

Samenwerken

Samenwerken met Samengetest biedt u de mogelijkheid om uw product of dienst op een professionele manier onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Onze experts in productreviews en affiliate marketing zorgen ervoor dat uw merk op een positieve manier wordt gepresenteerd. Door onze ervaring en expertise in linkbuilding en advertorials zorgen wij ervoor dat uw product op de juiste plekken zichtbaar is, waardoor u meer bereik en conversie kunt realiseren. Samenwerken met Samengetest is een slimme stap naar meer succes voor uw bedrijf.

Mogelijkheden voor samenwerkingen met SamenGetest

Neem contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

1. Product Review

Bij Samengetest bieden we je de mogelijkheid om een review te schrijven over het product dat je hebt gekocht. Hiermee kun je je ervaringen en mening delen met andere consumenten en hen helpen bij het maken van een weloverwogen aankoopbeslissing. Onze community van consumenten is altijd op zoek naar eerlijke en betrouwbare productbeoordelingen en jouw bijdrage hieraan is zeer waardevol. Dus als je onlangs een product hebt gekocht via Samengetest, schrijf dan gerust een review!

2. Advertorial & Linkbuilding

Samengetest biedt een dienst aan waarbij ze een advertorial kunnen schrijven en linkbuilding voor uw product kunnen uitvoeren. Deze dienst helpt u om uw product onder de aandacht te brengen bij een groter publiek en tegelijkertijd uw zoekmachineoptimalisatie te verbeteren. Laat Samengetest uw product op een professionele manier in de schijnwerpers zetten en profiteer van de voordelen van advertorial en linkbuilding.

3. Affiliate marketing

Bij Samengetest bieden wij de mogelijkheid voor affiliate marketing samenwerkingen. Onze experts testen en beoordelen uw product en delen deze bevindingen met onze lezers via onze website en social media kanalen. Dankzij onze grote en betrokken community hebben wij de mogelijkheid om uw product aan een groot publiek te tonen en te promoveren. Samenwerken met Samengetest zorgt voor meer zichtbaarheid en verkoopkansen voor uw product.

Contact

Heb je een vraag of suggestie? Neem dan contact op met de redactie!

or