Beste vliegtuigbedjes in 2023

Een vliegtuigbedje is een speciaal bedje dat wordt gebruikt op vliegtuigen om kinderen in te laten slapen tijdens lange vluchten. Het is ontworpen om ruimte te besparen in het vliegtuig, terwijl het tegelijkertijd comfortabel en veilig is voor de kinderen. In dit artikel geven we een overzicht van hoe een vliegtuigbedje werkt en wat de voordelen zijn van het gebruik ervan.

Hoe werkt een vliegtuigbedje?

Een vliegtuigbedje is meestal opvouwbaar en kan worden bevestigd aan de rugleuning van de voorste stoelen in het vliegtuig. Wanneer het bedje niet in gebruik is, kan het worden opgevouwen en opgeborgen, zodat het weinig ruimte inneemt. Als het tijd is om het bedje te gebruiken, kan het worden uitgeklapt en bevestigd aan de rugleuning van de voorste stoelen.

De meeste vliegtuigbedjes zijn gemaakt van licht en stevig materiaal, zoals aluminium of kunststof. Ze hebben vaak een comfortabel matras en zijn voorzien van veiligheidsriemen, zodat het kindje niet kan vallen tijdens de vlucht. Sommige vliegtuigbedjes hebben ook extra’s, zoals een insectenklamboe of een zonnedak, om het kindje te beschermen tegen de zon of insecten.

Voordelen van een vliegtuigbedje

Er zijn een aantal voordelen aan het gebruik van een vliegtuigbedje, zoals:

Comfortabeler voor kinderen: Voor kinderen kan het moeilijk zijn om te slapen op een vliegtuigstoel, vooral als ze niet gewend zijn aan het vliegen. Een vliegtuigbedje kan helpen om het kindje comfortabeler te laten slapen tijdens de vlucht.

Meer ruimte in het vliegtuig: Omdat het bedje kan worden opgevouwen en opgeborgen wanneer het niet in gebruik is, neemt het weinig ruimte in het vliegtuig in. Dit is handig voor gezinnen die met meerdere kinderen reizen en die meer ruimte willen hebben om zich te bewegen.

Veiliger voor kinderen: Vliegtuigbedjes zijn voorzien van veiligheidsriemen, zodat het kindje niet kan vallen tijdens de vlucht.