Beste loopband

Loopbanden zijn een populaire keuze voor thuisgym’s, omdat ze een gemakkelijke en effectieve manier bieden om te blijven bewegen, zelfs als het weer of de locatie niet mee werkt. Als je op zoek bent naar de beste loopband voor jouw behoeften, is het belangrijk om naar verschillende factoren te kijken, zoals de grootte en het gewicht van de loopband, de comfortabele en gebruiksvriendelijke functies, en de prijs.


Een van de beste loopbanden op de markt is de ProForm Performance 400i. Deze loopband heeft een verstelbaar hellingsniveau tot 12 procent en een snelheidsbereik van 0 tot 10 mph, zodat je het intensiteitsniveau kunt aanpassen aan je behoeften. Het heeft ook een groot, duidelijk LCD-scherm en een ingebouwd luidsprekersysteem, zodat je muziek kunt luisteren terwijl je traint. Bovendien is het opvouwbaar, wat handig is als je beperkt ruimte hebt in je thuisgym.


Een andere topkeuze is de NordicTrack Commercial 1750. Deze loopband heeft een krachtige 3,75 pk motor en een snelheidsbereik van 0 tot 12 mph, wat betekent dat het geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Het heeft ook een verstelbaar hellingsniveau tot 15 procent en een groot, gevoerd loopvlak, wat comfortabel aanvoelt tijdens het lopen of joggen. Bovendien is het uitgerust met een ingebouwd touchscreen van 10 inches, waarmee je toegang hebt tot honderden trainingsprogramma’s en live en on-demand workout-sessies.


Een andere uitstekende optie is de Sole Fitness F80. Deze loopband heeft een krachtige 3,5 pk motor en een snelheidsbereik van 0 tot 12 mph, wat betekent dat het geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Het heeft ook een verstelbaar hellingsniveau tot 15 procent en een groot, gevoerd loopvlak, wat comfortabel aanvoelt tijdens het lopen of joggen. Bovendien is het uitgerust met een aantal handige functies, zoals een ingebouwd hartslagmonitor, een ingebouwd ventilator en een ingebouwd luidsprekersysteem.